Murun työntekijät

Rami Lehtikangas
Vastaava

Moi, olen Rami. Pientä taukoa lukuun ottamatta olen työskennellyt Ystäväkahvila Murussa keväästä 2019 asti.Luonteeltani olen sosiaalinen, iloinen ja helposti lähestyttävä.

Koulutukseltani olen lähihoitaja, päihdetyöntekijä ja työvalmentaja. Murussa työskentely on minulle unelma duuni. Pidän yhdessä tekemisestä ja koen olevani hyvä tiimipelaaja.Minuun voi törmätä erilaisista kulttuuritapahtumista. Käyn mielelläni konserteissa ja keikoilla, pidän myös teatterista. Kesäisin ajelen moottoripyörällä.

Ramin tavoittaa
p. 044 9874512
etunimi.sukunimi@tukiranka.fi

 

Jonna Hyvönen
Ohjaaja

Morjes! Mun nimi on Jonna ja oon pesunkestävä porilaismimmi. Elelen poikani kanssa ihanassa rintamamiestalossa, harrastan liikuntaa sen eri muodoissa sekä vietän vapaa-aikaani mielelläni ystävien, kirjojen ja kulttuurin parissa.

Oon valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2017 päihde- ja mielenterveys osaamisalalta, jonka jälkeen oon tehnyt töitä eri paikoissa, kuten päihdepalveluissa ja lastensuojelussa.

Tällä hetkellä opiskelen Samkissa sosionomiksi ja haaveena olisi vielä joskus tulevaisuudessa kouluttautua seksuaalineuvojaksi.

Murussa aloitin alkuvuodesta 2023, joka on ollut ihan mahtava homma ja koen, että mulla on paljon annettavaa Murussa työskennellessäni. Mulla on innostava sekä avoin asenne elämään, pidän erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja kuvailisin itseäni lempeäksi ihmiseksi.

Ps. Vaikka pukeudun aina mustiin vaatteisiin, oon silti tosi värikäs persoona.

Jonnan tavoittaa
p. 044 2417205
etunimi.sukunimi@tukiranka.fi 

Juulia Pihlajaviita
Ohjaaja

Heippa!
Olen Juulia, Ystäväkahvila Murun uusin vahvistus ja huippuiloinen siitä!

Koulutukseltani olen kuntoutuksen lähihoitaja ja pian erityiskasvatuksen sosionomi.
Aiemmin olen työskennellyt niin lastensuojelun, varhaiskasvatuksen kuin ikäihmistenkin parissa.

Olen helposti tunnistettavissa leveästä hymystä ja värikkäästä olemuksesta. Innostun asioista nopeasti ja kokeilen mielelläni uusia juttuja. Minuun voikin helposti törmätä tekemässä mitä vain!

Vapaa-ajalla rauhoitun metsässä nokipannukahvilla istuen tai vaikka olohuoneessa maalaten.

Mukanani Muruun matkustaa lämmin ja avoin sydän sekä aito halu pysähtyä kohtaamaan, kuuntelemaan ja tukemaan.

Toivottavasti saan tutustua sinuun!

Juulian tavoittaa
p. 044 724 8131
etunimi.sukunimi@tukiranka.fi