Murun työntekijät

Rami Lehtikangas
Vastaava

Moi, olen Rami. Pientä taukoa lukuun ottamatta olen työskennellyt Ystäväkahvila Murussa keväästä 2019 asti. Luonteeltani olen sosiaalinen, iloinen ja helposti lähestyttävä.

Koulutukseltani olen lähihoitaja, päihdetyöntekijä ja työvalmentaja. Murussa työskentely on minulle unelma duuni. Pidän yhdessä tekemisestä ja koen olevani hyvä tiimipelaaja. Minuun voi törmätä erilaisista kulttuuritapahtumista. Käyn mielelläni konserteissa ja keikoilla, pidän myös teatterista. Kesäisin ajelen moottoripyörällä.

Ramin tavoittaa
p. 044 9874512
rami.lehtikangas@tukiranka.fi 

 

Jonna Hyvönen
Ohjaaja

Morjes! Mun nimi on Jonna ja oon pesunkestävä porilaismimmi. Elelen poikani kanssa ihanassa rintamamiestalossa, harrastan liikuntaa sen eri muodoissa sekä vietän vapaa-aikaani mielelläni ystävien, kirjojen ja kulttuurin parissa.

Oon valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2017 päihde- ja mielenterveys osaamisalalta, jonka jälkeen oon tehnyt töitä eri paikoissa, kuten päihdepalveluissa ja lastensuojelussa.

Tällä hetkellä opiskelen Samkissa sosionomiksi ja haaveena olisi vielä joskus tulevaisuudessa kouluttautua seksuaalineuvojaksi.

Murussa aloitin alkuvuodesta 2023, joka on ollut ihan mahtava homma ja koen, että mulla on paljon annettavaa Murussa työskennellessäni. Mulla on innostava sekä avoin asenne elämään, pidän erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja kuvailisin itseäni lempeäksi ihmiseksi.

Ps. Vaikka pukeudun aina mustiin vaatteisiin, oon silti tosi värikäs persoona.

Jonnan tavoittaa
p. 044 2417205
jonna.hyvonen@tukiranka.fi 

Juulia Pihlajaviita
Ohjaaja

Helou!

Olen Juulia, pala Murun iloista ja vauhdikasta tiimiä. 

Olen helposti tunnistettavissa leveästä hymystä ja värikkäästä olemuksesta. Luonteeltani olen positiivisesti utelias ja aina halukas oppimaan uutta,  erityisesti muilta ihmisiltä! Innostun asioista nopeasti ja kokeilen mielelläni uusia juttuja. Minuun voikin helposti törmätä tekemässä mitä vain!

Koulutukseltani olen erityiskasvatuksen sosionomi (amk) sekä  neuropsykiatrinen valmentaja. 

Mukanani Muruun matkustaa lämmin ja avoin sydän sekä aito halu pysähtyä kohtaamaan, kuuntelemaan ja tukemaan. Kohtaamisiin!

Juulian tavoittaa
p. 044 724 8131
juulia.pihlajaviita@tukiranka.fi Waltteri Vuori
Ohjaaja

Heippa,

Olen Waltteri, voi kutsua myös Waltsuksi. Tulin Muruun alun perin sijaiseksi alkuvuodesta -24 ja nyt jatkan muruilua oppilaitosyhteistyön merkeissä. Tästä huolimatta minua näkee jatkossakin säännöllisesti muruilloissa.

Opiskelen Humanistisessa Ammattikorkeakoulussa yhteisöpedagogiksi. Opiskeluita ennen olen työskennellyt teollisuudessa 10 vuotta ja toiminut erilaisissa luottamustehtävissä.

Luonto, veneily ja kalastus ovat lähellä sydäntäni ja näistä asioista voisinkin jutella, vaikka kokopäivän. Omaan hyvän kuuntelukyvyn ja palan innosta tutustua uusiin ihmisiin, mua kiinnostaa, mitä just sulle kuuluu. Nähdään pian oppilaitoksissa ja Murussa.

Waltterin tavoittaa

waltteri.vuori@tukiranka.fi