Murun työntekijät

Sisko Jahnsson
Hankevastaava

 
Terve! Mun nimi on Sisko ja oon kotoisin Oulusta. Minkä myös kuulee 😉 Lähin kesätöihin Tampereelle vuonna 2009 Oulusta ja sillä reissulla ollaan.

Satakuntaan muutin kesällä 2018. Ammatiltani oon lähihoitaja ja suuntautunut mielenterveys ja päihdepuolelle. Alalla olen ollut yli 10 vuotta ja siitä suurimman osan tehnyt mielenterveystyötä. Jotta elämä ei olisi liian tylsää ja heleppoa, niin oon opiskellut työn ohessa tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon ja seksuaalineuvojaksi. Tällä hetkellä opiskelen työn ohella sosionomiksi.

Itselle parasta terapiaa ja tärkeintä on musiikki suosikki artisteilta (ite en ossaa laulaa enkä soittaa lainkaan), lenkkeily koiran kanssa ja pieni miehen alku kotona, joka tekee arjesta värikkään. Oon tosi sosiaalinen ja mun paikka on ihmisten lähellä kuunnellen ja tukien.

Siskon tavoittaa puh. 044 987 4512, etunimi.sukunimi@tukiranka.fi

Anni Tuominen Hankesuunnittelija

Heippa,

Mä oon Anni, oon kotoisin Tampereelta ja kerronkin mielelläni olevani porilaistunut Tamperelainen 🙈 valmistuin juuri sosionomiksi ja aiemmalta ammatiltani oon lähihoitaja. Lähihoitajana oon tehnyt töitä ikäihmisten kanssa, tärkeimpänä ajatuksena olla luomassa mielekästä arkea.  Nyt viimein oon kuitenkin löytänyt itseni unelma työstäni, Murusta nuorten kanssa. Muru taipaleeni oon aloittanut työharjoittelusta ja sitä kautta päässyt kesätöihin ja nyt pääsin hyppäämään hankesuunnittelijan tehtäviin 😊 eli kaikki on mahdollista, muistakaa luottaa omaan tekemiseen ❤️

Kohtaan mielelläni erilaisia ihmisiä ja koenkin olevani parhaimmillani ihmisten seurassa. Elämä on opettanut, että ihminen ei tarvitse mahdollisesti kuin yhden ihmisen joka häneen uskoo ja luottaa. Toivonkin voivani olla jollekkin nuorelle just se tyyppi.

Annin tavoittaa: puh. 044 241 7205, etunimi.sukunimi@tukiranka.fi