Murun työntekijät

Sisko Jahnsson
Hankevastaava

 
Terve! Mun nimi on Sisko ja oon kotoisin Oulusta. Minkä myös kuulee 😉 Lähin kesätöihin Tampereelle 10 vuotta sitten Oulusta ja sillä reissulla ollaan.

Satakuntaan muutin kesällä 2018. Ammatiltani oon lähihoitaja ja suuntautunut mielenterveys ja päihdepuolelle. Alalla olen ollut 10 vuotta ja siitä suurimman osan tehnyt mielenterveystyötä. Jotta elämä ei olisi liian tylsää ja heleppoa, niin oon opiskellut työn ohessa tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon ja seksuaalineuvojaksi. Tällä hetkellä opiskelen työn ohella sosionomiksi.

Itselle parasta terapiaa ja tärkeintä on musiikki suosikki artisteilta (ite en ossaa laulaa enkä soittaa lainkaan), lenkkeily koiran kanssa ja pieni miehen alku kotona, joka tekee arjesta värikkään. Oon tosi sosiaalinen ja mun paikka on ihmisten lähellä kuunnellen ja tukien.

Siskon tavoittaa puh. 044 987 4512, etunimi.sukunimi@tukiranka.fi

Rami Lehtikangas Hankesuunnittelija

Moro! Nimeni on Rami ja olen tällainen perusporilainen, siloposkinen, solakka pellavapää.

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja päihdetyöntekijä. Toimin myös Tukiranka Ry:n luottamusmiehenä. Kuuntelen musiikkia ja käyn keikoilla mahdollisuuksien mukaan. Luonto ja luonnossa liikkuminen on minulle hyvin mielekästä puuhaa ja kesät mökkeilen ahkerasti. Pidän ihmisten kanssa työskentelystä, ihmisten tarinat ovat minusta kiinnostavia. Haluan tukea ja auttaa mahdollisuuksien mukaan jokaista nuorta, koska tiedän että muutokset ovat mahdollisia, vaikka tilanne ensin näyttäisi vaikealta.

Ramin tavoittaa: puh. 044 241 7205, etunimi.sukunimi@tukiranka.fi